TEKNİK BİLGİ | BLOG

النقاط للنظر في حين أخذ الأثاث الكلاسيكي

August 11, 2017, 2:52 pm

blog

Herkes evinin kendi tarzını yansıtması ve seçeceği mobilyaların büyük bir uyumluluk içerisinde olmasını istemektedir. Her geçen gün yeni bir mobilya, mağazalarda yerini almakta ve müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır.

Mobilya alırken ise kişilerin evlerindeki uyuma özen göstermeleri son derece büyük bir öneme sahip olmaktadır. Edra Mobilya olarak siz tüketicilerimizin dikkat etmesi gerekenleri kısa bir araştırmaya ve tecrübelerine dayanarak bilgi vermeye devam ediyoruz.

 

Ev mobilyaları birbirinden farklı model ve tarzlarda üretilmekte olup kişilerin kullanımına sunulmaktadır. Bu mobilyalar arasında kişilerin en çok dikkat etmeleri gereken mobilya modeli ise klasik mobilyalardır. Klasik mobilya alırken dikkat edilmesi gereken birçok püf nokta bulunmaktadır. Koltuk takımı, yatak odası takımı, yemek masası gibi birçok bölümden oluşan klasik model mobilyaları evlerin de kullanmak için bu püf noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. Aksi bir durumda meydana oldukça rahatsız edici bir görüntü çıkabilmektedir.

 

Kişilerin salon takımlarında klasik mobilyalar tercih edebilmesi için alanlarının oldukça geniş olması gerekmektedir. Klasik mobilyalarda daha gösterişli ve ihtişamlı detaylar kullanılmakta olup bu mobilyalar spor mobilya modelleri ile eşleştirilmemelidir. Gösterişin ön planda tutulduğu bu mobilyalarda püskül, dantel ve diğer göz alıcı detaylar bol miktarda kullanılmaktadır. Bu nedenle de klasik mobilya almak isteyen kişilerin özellikle de evlerinin renklerini de göz önünde tutmaları gerekmektedir. Daha koyu ve tok denen tonlardaki evlerde klasik mobilyaların kullanılması çok daha güzel bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

تمت إضافتها مؤخرا

February 5, 2018, 11:59 am

ما الذي ينبغي تغطيته في ضمان المنتج؟

August 24, 2017, 2:26 pm

ما يجب عليك القيام به لتمديد حياة الأثاث الخاص بك

August 16, 2017, 3:48 pm

Son Eklenenleri Guncel Al

Gönder